
Varškė kruopelėmis čia tinka labiausiai: skirtingai nei įprasta varškė, ji neturi rūgštumo, todėl geriau dera su pistacijų kremu. Be to, be jokių pastangų susitrina į šilkinį kremą.
| 400 g | Sausainių |
| 200 g | Sviesto |
| 2 vnt. | |
| 100 g | Saldinto sutirštinto pieno |
| 100 g | Baltojo šokolado |
| 200 g | Pistacijų kremo, pastos arba kepintų, nesūdytų pistacijų branduolių (aš pistacijų branduolius smulkintuvu sutryniau iki kremo) |
| 80 g | Kepintų, nesūdytų, pasmulkintų pistacijų branduolių |
Nemažo žiupsnio druskos | |
*Dėl spalvos įbėriau šiek tiek natūralių maistinių dažų – žalios spirulinos, bet tai visiškai nebūtina. | |
Papuošimui (nebūtina): | |
|---|---|
| 50 g | Baltojo šokolado |
Šlakelio beskonio aliejaus | |
Saujos smulkintų pistacijų branduolių | |
Raskite daugiau receptų.