Bananiniai blynai su baltyminiu pudingu

Bananiniai blynai su baltyminiu pudingu

Bananiniai blynai su baltyminiu pudingu

Bananiniai blynai su baltyminiu pudingu

Kas sakė, kad blynus galima valgyti tik pusryčiams? Bananiniai blynai pagardinti Valio PROfeel baltyminiu pudingu tinka mėgautis ryte, pietums ir vakare!

2 porcijos
30 min
00 ratings

Ingredientai2 porcijos

20 g
migdolų miltai
120 g
kvietiniai miltai
150 g
viso grūdo miltų
20 g
kepimo milteliai
¼ g
šaukšto druska
350 g
migdolų pienas
2 vnt.
kiaušiniai
1 arbat. šaukšt.
vanilės ekstraktas
150 g
Alma nerafinuotas graikiškas jogurtas
15 g
nerafinuotas cukranendrių cukrus
1 vnt.
bananas

PATIEKTI SU

150 g
šviežios braškės
150 g

Gaminimas

  1. Dideliame inde sumaišykite viso grūdo kvietinius miltus, kvietinius miltus, migdolų miltus, kepimo miltelius ir druską. Kitame inde išplakite pieną, kiaušinius, cukrų ir vanilės ekstraktą, supilkite graikišką jogurtą ir išmaišykite. Supilkite šį mišinį ant miltų mišinio ir išmaišykite. Supjaustykite bananą.
  2. Keptuvę įkaitinkite ant vidutinės ugnies ir įpilkite aliejaus, pavyzdžiui, kokosų. Jei turite specialią keptuvę blynams, atskirų riebalų nereikia. Į keptuvę dėkite 1 šaukštą tešlos, dėkite riekelę banano ir vėl pusę šaukšto tešlos. Apverskite, kai aplink blyno kraštus susidaro burbuliukai. Kartokite su likusia tešla.
  3. Patiekite su pudingu ir uogomis. Mėgaukitės nuostabiais, puriais blynais su banano staigmena viduryje ir baltojo šokolado pudingu bei braškėmis!
  4. Recepto autorė: Marjaana Vaher

Ieškoti toliau?

Raskite daugiau receptų.