Tyras pienas ir unikalus, tradicinis gamybos metodas – štai kur maloniai aksominės jogurto konsistencijos paslaptis. Graikiško stiliaus jogurtui ALMA pagaminti sunaudojama 2,5 karto daugiau pieno nei įprastam jogurtui, todėl jame yra ir dvigubai daugiau baltymų. Naudojamos autentiškos graikiško jogurto bakterijos iš Kretos salos ALMA jogurtui suteikia šilkinę konsistenciją. Šaukštelis autentiškos Graikijos – nuo šiol ir ant Jūsų stalo.
PIENAS, GRIETINĖLĖ, cukrus, 2% mėlynių, pakeistų savybių krakmolas, dažiklis (antocianinai), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (natrio citratas), jogurto bakterijos.
Laikyti +2… +6 ° C temperatūroje.
Graikiškas jogurtas su mėlynėmis ALMA, 370 g
53124
4740125531244
370 g