Špinatų ir sūrio salotos

Špinatai 1 indelis (apie 100 g)
Valio PROfeel sūris 5% rieb., 200 g 250 g
Juodosios alyvuogės 300 g
Krabų lazdelės (arba krabų mėsa) 200 g
Juodosios sezamo sėklos 6 arb. šaukšteliai
Padažui reikės:
Sojos padažo 4 šaukštai
Baltojo vyno acto 4 šaukštai
Alyvuogių aliejaus 2 šaukštai
Druskos, pipirų pagal skonį

Paruošimas

Nuplaukite špinatų lapus, nusunkite juodąsias alyvuoges, krabų lazdeles (arba krabų mėsą) suplėšykite, galite supjaustyti ir norimo dydžio kubeliais. "Valio PROfeel" sūrį taip galite supjaustyti arba kubeliais, arba juostelėmis. Viską dėkite į lėkštę ir apibarstykite juodojo sezamo sėklomis. Sumaišykite padažui skirtus ingredientus ir apliekite salotas. 

Skanaus!

« Atgal