Arbūzo ir ridikėlių salotos

Salotoms reikės:
Arbūzo pusė
Ridikėlių 250 g
VALIO EILA sūris salotoms be laktozės, 17% rieb., 180 g Indelis
Iceberg arba romaninių salotų gūžė
Juodųjų alyvuogių 200 g
Mėtos lapelių keli vnt.
Padažui reikės
„Valio Gefilus“ natūralus jogurtas, be laktozės, 380 g 100 g
Pesto padažo 2 šaukštai
Pipirų ir druskos pagal skonį

Paruošimas

Nedideliame inde sumaišykite natūralų jogurtą ir pesto padažą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

 

Supjaustykite ridikėlius, suberkite „Valio Eila“ sūrio kubelius, suplėšykite salotas, mėtos lapelius. Supjaustykite arbūzą kubeliais arba specialiu gremžtuku išskaptuokite rutuliukus. Viską švelniai sumaišykite.

« Atgal