Braškių pyragas

Biskvitinio pyrago lapas
100 g apelsinų sulčių
500 g šviežių braškių
10 g želatinos
20 g citrinų sulčių
ALMA jogurto desertas su braškėmis, 200 g 2 indeliai
50 g cukraus
Šaukštas vanilinio cukraus
200 g plakamosios grietinėlės

Paruošimas

Į formą įdėkite biskvitinio pyrago lapą (galima iškloti folija) ir suliekite sultimis. Sumaišykite jogurtą, cukrų, vanilinį cukrų ir plakamąją grietinėlę.

Želatiną supilkite į citrinų sultis, leiskite jai išbrinkti. Paskui įstatę indą į karštą vandenį maišykite, kol želatina ištirps. Želatinai ištirpus supilkite anksčiau sumaišytą jogurtą ir kitus ingredientus.

Sudėkite braškes ant biskvito lapo. Šaukštu pilkite užpilą, švelniai paskirstykite, kad neliktų oro burbulų. Išlyginkite paviršių, galite papuošti uogomis ir palikite nakčiai šaldytuve.

« Atgal