Vištienos gabalėliai

Vištienos filė 1 didesnis gabaliukas
Česnakas Skiltelė
„Valio Forte Classico“ kietasis sūris, 180 g 40 g
Balto vyno 1/2 stiklinės
VALIO grietinėlė plakimui be laktozės, 38% rieb., 1 l 200 ml
ALMA sviestas, 170 g 20 g (kepimui)

Paruošimas

Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir gabalėlį sviesto. Vištienos filė gabalėlius apkepkite iš abiejų pusių, kol dailiai pagels, sudėkite česnakus ir šalavijus. Minutėlę pakepinkite ir supilkite baltąjį vyną. Kai skystis šiek tiek nugaruos, supilkite grietinėlę ir sudėkite tarkuotą sūrį. Padažas akimirksniu sutirštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Galite patiekti su česnakų ir moliūgų daugiaryžiu, virtais ryžiais, bulvių koše arba orkaitėje keptomis šakninėmis daržovėmis.

« Atgal