Blyneliai visiems

„Valio Gefilus“ natūralus jogurtas, be laktozės, 380 g 250 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 180 ml (3/4 puoddelio)
Cukrus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1/2 a.š.
Soda 1/2 a.š.
Druska žiupsnelis
VALIO EILA sviestas be laktozės, 200 g 50 g
b 200 ml

Paruošimas

Suberkite miltus, cukrų, sodą ir druską į dubenį. Kitame inde išplakite jogurtą ir kiaušinius. Lėtai maišant pilkite miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite ir dėkite po šaukštą į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant nedidelės ugnies. Galite kepti ir specialioje blyninėje. Patiekite su mėgstama uogiene ir pienu „Valio Eila“ ar kakava, kuri yra balinta šiuo pienu be laktozės.

« Atgal