Blynai su varškės kruopelėmis

„Valio Gefilus“ natūralus jogurtas, be laktozės, 380 g 200 g
1 citrina
3 kiaušiniai
ALMA sviestas, 170 g 150 g
b 500 ml
400 ml miltų
100 ml cukraus
Šaukštelis vanilinio cukraus
Žiupsnelis druskos
Šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimas

Sumaišykite natūralų jogurtą, išspauskite citriną, muškite kiaušinius ir supilkite išlydytą sveistą. Atsargiai berkite miltus, o dalį (apie ¼) miltų atskirame inde sumaišykite su vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais ir cukrumi. Švelniai supilkite ir išmaišykite, kol masė pasidarys vientisa. Palikite tešlą  brinkti bent valandėlei.

Kepkite įkaitinę aliejų ar ištirpdę sviesto gabaliuką. Patiekite su mėgstama uogiene ir natūralia varške kruopelėmis „Alma”.

« Atgal