„Valio Lacey Swiss FIT“ sveriamas fermentinis sūris

„Valio Lacey Swiss FIT“ puskietis sūris yra tik 22 % riebumo. Jo skonis kaip šveicariško ementalio, bet struktūra kitokia – smulkiai akyta. Šis sūris brandinamas 3–4 savaites, jo skonis ryškus, truputį karstelėjęs, bet lengvas. Šį sūrį gamina „Valio“ gamykla Estijoje. Iki šiol jis buvo tiekiamas Amerikos rinkai, kurioje turi didžiulį pasisekimą ir yra vertinamas dėl puikios kokybės ir mažesnio riebalų kiekio. Ypač akį patraukia akyta sūrio struktūra. Sumuštiniai, salotos ar kiti užkandžiai, pagaminti su šiuo sūriu, atrodo dar gardesni!

  • Mažiau druskos
  • Daug baltymų
  • Be laktozės
  • Papildytas vitaminu A

100 g produkto:

Energinė vertė 1307 kJ / 314 kcal
Baltymai 29 g
Angliavandeniai 0 g (iš kurių cukrų 0 g)
Riebalai 22 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11 g)
„Valio Lacey Swiss FIT“ sveriamas fermentinis sūris

Receptai