ALMA graikiškas jogurtas

ALMA graikiškas jogurtas gaminamas unikaliu, tradiciniu separacijos  būdu.
Natūraliai, su pieno išrūgomis pašalinama ir didžioji dalis laktozės, t.y. pieno cukraus.

Graikiškam jogurtui pagaminti  sunaudojama 2,5 karto daugiau pieno nei įprastam jogurtui,
todėl jame yra ir dvigubai daugiau baltymų.

„Alma“ graikiškame jogurte nėra papildomų priedų, jį sudaro tik trys komponentai: pienas, grietinėlė ir  jogurto bakterijos.

Šilkinis jogurto skonis sukuriamas naudojant autentiškas graikiškas jogurto bakterijas iš Kretos salos.

Natūralus „Alma“ graikiškas jogurtas gaminamas 180 ir 370 g pakuotėse. Mažesnysis indelis – ideali porcija pusryčiams ar greitam užkandžiui. Į jį galima įsiberti uogų, riešutų, sėklų ar mėgstamų dribsnių, pagardinti medumi. Didysis – puikiai tiks maistui gaminti ar didesnei šeimai.

 „Alma“ natūralaus graikiško jogurto ir jogurto su bruknėmis, avietėmis ir gervuogėmis, bei mangais ir baltuoju šokoladu ieškokite jau gegužės mėnesio pradžioje.

Daugiau skaitykite čia...