Naujienos

„Valio“ pradėjo cukraus mažinimo kampaniją

2016-10-22 - „Valio“ pradėjo pridedamo cukraus mažinimo programą, kurios tikslas yra pamažu ir nedarant kompromisų skoniui, mažinti į jogurtą, varškę ir kitus pieno produktus pridedamo cukraus kiekį. Planuojama, kad iki 2020-ųjų metų cukraus mažinimo programoje dalyvaujančiose produktų grupėse pridėtų cukrų sumažės iki 30 proc. Lietuvoje jau galima įsigyti pirmųjų „Valio&ld...

ALMA graikiškas jogurtas

2016-04-29 - ALMA graikiškas jogurtas gaminamas unikaliu, tradiciniu separacijos  būdu. Natūraliai, su pieno išrūgomis pašalinama ir didžioji dalis laktozės, t.y. pieno cukraus. Graikiškam jogurtui pagaminti  sunaudojama 2,5 karto daugiau pieno nei įprastam jogurtui, todėl jame yra ir dvigubai daugiau baltymų. „Alma“ graikiškame jogurte nė...

Pirmieji Lietuvoje - VALIO PROFEEL baltyminiai varškės kremai

2016-01-26 - „Valio Profeel“ baltyminiai varškės kremai yra specialiai sukurti sportininkams ir aktyviai besitreniruojantiems žmonėms. Tai revoliucinis produktas sportuojančiųjų mityboje – gaminamas iš šviežios liesos varškės, be pridėtinio cukraus, beveik be riebalų ir svarbiausia – jame gausu baltymų. Viename indelyje - porcijoje yra net 21,4 g baltymų...