Naujienos

„Valio“ pradėjo cukraus mažinimo kampaniją

2016-10-22 - „Valio“ pradėjo pridedamo cukraus mažinimo programą, kurios tikslas yra pamažu ir nedarant kompromisų skoniui, mažinti į jogurtą, varškę ir kitus pieno produktus pridedamo cukraus kiekį. Planuojama, kad iki 2020-ųjų metų cukraus mažinimo programoje dalyvaujančiose produktų grupėse pridėtų cukrų sumažės iki 30 proc. Lietuvoje jau galima įsigyti pirmųjų „Valio&ld...

ALMA graikiškas jogurtas

2016-04-29 - ALMA graikiškas jogurtas gaminamas unikaliu, tradiciniu separacijos  būdu. Natūraliai, su pieno išrūgomis pašalinama ir didžioji dalis laktozės, t.y. pieno cukraus. Graikiškam jogurtui pagaminti  sunaudojama 2,5 karto daugiau pieno nei įprastam jogurtui, todėl jame yra ir dvigubai daugiau baltymų. „Alma“ graikiškame jogurte nė...

Pirmieji Lietuvoje - VALIO PROFEEL baltyminiai varškės kremai

2016-01-26 - „Valio Profeel“ baltyminiai varškės kremai yra specialiai sukurti sportininkams ir aktyviai besitreniruojantiems žmonėms. Tai revoliucinis produktas sportuojančiųjų mityboje – gaminamas iš šviežios liesos varškės, be pridėtinio cukraus, beveik be riebalų ir svarbiausia – jame gausu baltymų. Viename indelyje - porcijoje yra net 21,4 g baltymų...

Naujasis „Valio Gefilus“ javainių jogurtas

2015-04-29 - Naujasis „Valio Gefilus“ javainių jogurtas suteiks žvalumo ir sveikos energijos visai dienai, nes jame yra net penkių rūšių grūdų. Jūsų grožiui puoselėti – itin vertingi linų sėmenys ir saulėgrąžų sėklos. Papildytas geriausiai pasaulyje ištirtomis LGG® bakterijomis ir vitaminu D, kuris svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai. O superuogos ir vaisiai sutei...

Jogurto gėrimas „Valio Gefilus 2GO“

2014-10-15 - „Valio“ pristato super naujieną – jogurto gėrimus „Valio Gefilus 2GO“. Tai unikalus produktas, papildytas geriausiai pasaulyje ištirtomis LGG® bakterijomis ir vitaminu D. Vitaminas D svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai.   Skubant ir pritrūkus laiko sotiems pusryčiams, išgerkite jogurto gėrimą „Valio Gefilus 2GO&ldquo...

Jogurtas su tekšėmis

2014-09-08 - Į populiarių kasdieninių „Alma“ produktų asortimentą grįžta jogurtas su tekšėmis ir sūrio pyrago aromatu. Iki 2010 metų šis skonis buvo vienas mėgstamiausių, tačiau dėl itin prasto tekšių derliaus nebuvo įmanoma tokiais kiekiais gaminti jogurto su šiomis uogomis. Dabar, kai tekšių derlius tapo gausesnis ir pastovus – vėl jums grąžiname ...

Naujiena! Grietinėlės jogurtas „Alma Muah!“

2013-10-04 - Pristatome Jums naują „Valio“ produktą – ištobulinto skonio, kreminės konsistencijos grietinėlės jogurtą: su rugine duona ir cinamonu, obuoliais ir vanile bei Cafe Latte skonio. Tai unikalus ir naujas produktas, nes jogurto pagrindas yra grietinėlė. Didesnis produkto riebumas šiuo atveju yra privalumas: jis suteikia produktui tobulą kreminę konsistencij...

Valio sūriui „Forte Speciale" – sidabro medalis!

2013-04-18 - Estijoje vykusiuose 2013 metų gaminio rinkimuose, sidabro medaliu apdovanotas Valio sūris „Forte Speciale“! Tai kietasis sūris, pagamintas iš aukščiausios kokybės pieno ir brandintas Italijos Parma celėse 20 mėnesių. Ten, kur idealios sąlygos kietiesiems sūriams bręsti (temperatūros, drėgmės, mikrobiotos atžvilgiu). Ten noksta ir garsiausi pasaulio parmezano sū...

Nuo šiol "Valio Gefilus" jogurtas be laktozės ir papildytas vitaminu D

2013-01-30 - „Valio Gefilus“  jogurtai su uogomis ir vaisiais dabar papildyti ir vitaminu D, kuris yra toks svarbus mūsų klimato juostos gyventojams, nelepinamiems saulės spindulių. Be to, pieno cukraus netoleruojančių dėmesiui – šiame jogurte nėra laktozės!   Vitaminas D nebuvo pakankamai įvertintas ir tik  pastaraisiais metais įrodoma jo didžiulė įtaka gerai...

Produktams be laktozės – naujas vardas

2012-11-02 - Jei netoleruojate laktozės, bet pasiilgstate pieniškų patiekalų, „Valio“ produktai be laktozės turėtų būti Jums pažįstami. Dabar juos jungia naujas vardas – „Valio Eila“. Pieno ir sviesto pakuočių tamsiai mėlyna spalva išliko, o pastebėję naują vardą „Valio Eila“, nesutrikite. Taip, tai yra tas pats pienas ir sviestas be laktozės. &nbs...

„Valio Forte“ sveriamas kietasis sūris

2012-10-08 - „Valio Forte“ – kietasis vidutinio riebumo itališkas sūris. Brandintas Italijos Parma sūrių celėse 10 mėnesių. Ten, kur bręsta ir garsiausi pasaulio parmezano sūriai. Švelniai granuliuotos struktūros, aitraus kvapo, lengvai salstelėjęs sūris puikiai tiks prie vyno taurės, taip pat salotoms, kepiniams, aštriai sriubai ...
Motinos pienas yra geriausias maistas kūdikiui. Patarimų ir nurodymų, kaip spręsti su žindymu ir laktacija susijusias problemas, gausite savo šeimos klinikoje, poliklinikoje arba gimdymo namuose.

Gydytojas ir kiti už kūdikio priežiūrą atsakingi specialistai Jums asmeniškai patars, jeigu susidūrėte su natūralaus maitinimo problemomis ir svarstote apie motinos pieno pakaitalus. Prieš nuspręsdami juos vartoti, pasitarkite su sveikatos priežiūros darbuotojais. Duodami kūdikiui pieno mišinį, tiksliai laikykitės pakuotėje pateiktų ruošimo ir laikymo nurodymų. Tai svarbu vaiko sveikatai.
Supratau ką perskaičiau